Hotell och Ecolodges i Costa Rica: boka med oss

Costa Rica kan verka litet men erbjuder ett imponerande utbud av hotell och loger.
Vi har gjort ett urval av våra populäraste hotell, som vi regelbundet besöker för att säkerställa kvaliteten på deras underhåll och service.

Vår erfarenhet på över 10 år ger oss kontrakt med bra priser. Detta innebär att vi kan erbjuda priser som oftast är lägre och aldrig högre än den direkta detaljhandelspriserna.

Om du bokar hotell i Costa Rica med oss kommer vi att lägga fram ett boende som matchar dina önskemål och informera er om deras kvalitet. Vi tillhandahåller denna tjänst utan extra kostnad!
Imagenes Tropicales fokuserar på små, charmiga boenden snarare än anonyma kommersiella hotell. Eftersom vi tror på en hållbar turism främjar vi särskilt eko-loger.

 


Hotell Karta Costa Rica

hotell karta Tamarindo, Palo Verde, Rincon de la Vieja Arenal, Monteverde, Tenorio, Caño Negro Manuel Antonio, Jaco, Puntarenas Tortuguero, Puerto Viejo, Cahuita San Jose Poas, Atenas, Airport Turrialba, Pacuare, Orosi Corcovado, Drake, Dominical, Los Santos

Hotells i område

 

Hotellklassificeringar:

Eftersom det nästan inte finns några “stjärnklassificeringar” i Costa Rica har vi tilldelats våra egna kategorier för att ge dig en mer exakt uppfattning om anläggningar:

rimligt och enkelt, mest rustika boenden
snyggt, bekvämt boende, mest rustika
kvalitetshotell med karaktär och hög komfort
högklassiga hotell, erbjuder särskild service
lyxhotell, Costa Rica som bäst!

Pris Kategorier:

¢: 40-60 USD | ¢¢: 61-90 USD | ¢¢¢: 91-120 USD | ¢¢¢¢: 121-180 USD
¢¢¢¢¢: 181-300 USD | ¢¢¢¢¢¢: 300+ USD

Exakta prisspecifikationer ges på begäran.

 

 

Vi garanterar lägre (eller samma) priser för hotell, hyrbilar och aktiviteter som servicetjänsterna på plats. Dessutom, det är mer troligt att ni får högre kvalitet, eftersom vi samarbetar bara med godkända och pålitliga medarbetare. Vi hjälper dig med planering, bokning och ger engelsktalande personlig service dygnet runt.

 

tillbaka till toppen