logo

Din Resebyrå i Costa Rica

Imagenes Tropicales är en erfaren resebyrå som varit verksam sedan 1996 med huvudkontor i San Jose, Costa Rica. Vårt mål är att tillgodose dina individuella behov och önskemål och erbjuda den högsta kvaliteten för en personlig skräddarsydd drömupplevelse i Costa Rica. Vår långa erfarenhet i Centralamerika har etablerat bästa möjliga samarbete och kvalitet med guider, hotell och andra servicetjänster på plats.

Vi är främst en informationskälla med en bred översikt över Costa Rica, vilket tyvärr begränsar vår möjlighet att ha hela denna hemsida på svenska. Men skulle informationen som ges på engelska inte vara tillräcklig kan e-mail skickas till vår svenska kontaktperson som gladeligen besvarar frågor om er resa på svenska. Informera dig på hemsidan och kontakta oss med frågor eller önskemål om din resa och få ett kostnadsfritt förslag!

 

costa rica resor

 

Exklusiva skräddarsydda resor:

Berätta om dina personliga önskemål och vi garanterar att dina upplevelser kommer att vara väl bemötta. Vi kartlägger din rundresa, intygar tillgänglighet, tipsar om äventyrsresor, anpassar dina önskemål med hotell, biluthyrning och jämför priser med respektive konkurrenter. Vi kontrollerar våra partners kvalitet regelbundet och garanterar första klass service! Och det bästa av allt: du behöver aldrig betala extra för denna service!

 

Hitta din drömdestination!

Slösa inte din tid på mediokra platser! Då vi är på plats i Costa Rica har vi en omfattande kännedom om landet vilket ger oss både ett försprång och utmärkta förutsättningar att hitta din drömdestination!

Om du önskar besöka andra delar av Centralamerika tveka inte att fråga oss om tips och råd. Vi har filialer i Granada, Nicaragua och arrangerar även turer till Panama.

Punta Marenco, Corcovado

 

costa rican tourism institute logo

Imagenes Tropicales är en certifierad resebyrå av ICT (Costarican Institute of Tourism)

1260 USD tour

Boka billig resa nu:
15 dagar i Costa Rica från $ 1260 per person